Publicat el 18/02/2018

Aquest principi d’any 2018 ha nascut un nou projecte musical a Arenys de Munt, el Cor femení Aloc. Ja fa un cert temps que es treballa en la creació d’aquest conjunt vocal, que s’espera que sigui de destacat interès per al municipi, que fins ara ha comptat amb diferents tipologies de coral, però mai amb un cor femení.

Aquest nou cor aporta un espai musical i de convivència especial, amb una sonoritat i un treball diferent dels que s’ofereixen a d’altres corals. Està dirigit per Gina Miserachs, directora coral, pedagoga musical i especialista en rehabilitació de la veu.

El proper dimecres 28 de febrer, a les 8 del vespre, a la masia de Can Borrell, es durà a terme un acte de presentació on, a més d’explicar el projecte, es realitzarà part d’un assaig obert a totes aquelles dones que hi vulguin participar.

Les persones que no hi puguin assistir però hi estiguin interessades es poden dirigir al Cor femení Aloc a través del correu electrònic corfemenialoc@gmail.com

Els assaigs regulars es fan els dimecres de 9 del vespre, a les 11 de la nit, a l’aula de música de l’Escola Sant Martí d’Arenys de Munt.

 

Deixa un comentari