Publicat el 15/04/2018

www.calellafilmoffice.cat centralitza totes les consultes i peticions de rodatges, i facilita tots els tràmits i gestions per fer de la ciutat un plató.

Calella aposta per posicionar Calella com una ciutat plató amb un ampli ventall de localitzacions idònies per al rodatge de projectes audiovisuals i publicitaris. Amb aquest objectiu s’ha impulsat la creació de Calella Film Office. Segons assegura l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, els rodatges de 100 metros (Filmax) i Amics per sempre (Lastor Media, TV3 i Batabat produccions) “van començar a materialitzar allò cap a on volíem anar i avui es culmina amb la creació de Calella Film Office”.

El projecte, que s’ha capitalitzat des de l’Àrea de Comunicació de l’Ajuntament de Calella, suposa un pas més per promocionar la ciutat i portar produccions al municipi, alhora que suposa economia productiva. Calella Film Office també compta amb un web que facilitarà la feina a qualsevol productora que tingui interès en rodar a Calella.

D’altra banda, Calella Film Office compta amb un gran ambaixador, en Juli Fàbregas, qui, a més de fer d’altaveu del projecte anirà portant a Calella actors, actrius, productors, directors i professionals del món audiovisual que participaran en petits curts on parlaran del projecte i del que suposa rodar fora de casa.

Més informació: www.calellafilmoffice.cat

 

Deixa un comentari