Publicat el 15/09/2022

L’alcalde, Marc Buch, juntament amb la regidora de Fires Lucia Sánchez han donat a conèixer avui a Can Saleta els detalls i les novetats de la Fira que tindrà lloc del 22 al 25 de setembre

 

 

 

La presentació la Fira ha comptat amb la presència virtual de Maria Chivite, presidenta de la Comunitat Foral de Navarra i de l’exfutbolista i activista en la lluita contra l’ELA Juan Carlos Unzué

La fira d’enguany es basa en tres pilars fonamentals: el territori convidat; Navarra, la sostenibilitat i la solidaritat.
L’Ajuntament ja va descobrir fa un parell de mesos el monogràfic d’enguany amb el típic txupinazo. La presència de Navarra a la Fira servirà per mostrar la seva gran riquesa gastronòmica, ensenyar la varietat geogràfica d’un territori que disposa d’un llarg llegat històric, cultural i tradicional.
D’aquesta manera, tothom qui ho desitgi podrà gaudir d’activitats, artesania, concerts i productes d’alimentació, així com visitar els estands de diferents entitats que, com cada any, es donen a conèixer en aquesta celebració al Passeig de Manuel Puigvert.

L’alcalde, qui ha presidit l’acte, ha donat pas al vídeo en el qual la màxima representant navarresa, Maria Chivite, ha volgut dedicar unes paraules d’agraïment i de reconeixement a tots els calellencs i calellenques, així com a l’Ajuntament, per haver comptat amb la seva Comunitat, convertint-se en la protagonista d’aquesta edició de la Fira.
A continuació, Buch ha posat l’accent en els altres dos pilars sobre els quals se sustenta la Fira d’enguany; la sostenibilitat i la solidaritat. Així doncs, ha explicat que tothom qui vulgui col·laborar amb la Fundació Miquel Valls podrà comprar un mocador vermell a l’estand d’informació i, d’aquesta manera, contribuir amb la lluita contra l’ELA, atès que tots els beneficis aniran destinats a aquesta causa. Seguidament, l’alcalde ha donat pas a les paraules de l’exfutbolista i activista Juan Carlos Unzué, tot afirmant que és un clar exemple a seguir. Unzué, en la seva emotiva intervenció, ha volgut agrair la col·laboració, així com desitjar a tots els ciutadans una bona Festa Major.

Pel que fa a la sostenibilitat, l’alcalde s’ha reafirmat en el fet que el govern té l’objectiu d’aconseguir, a través de tots els seus projectes, que la petjada en el medi ambient sigui zero. Així doncs, la Fira comptarà amb un gran ventall d’activitats que s’han dissenyat des d’una perspectiva sostenible i respectuosa amb l’entorn.

Per la seva part, la regidora de Fires Lucia Sánchez ha ampliat la informació envers totes les activitats que formaran part d’aquesta Fira i ha descobert el mocador solidari, el qual mostra l’escut del territori convidat, així com el de l’Ajuntament de Calella.

Una vegada més, la Fira tindrà lloc del 22 al 25 de setembre de 2022 a l’emplaçament de sempre, per gaudir durant 4 dies d’activitats, d’artesania, de productes d’alimentació, d’entitats i concerts per a tota la família.

Horaris de la Fira:
Dijous 22 de setembre: de 17.00 a 22 h
Divendres 23 i dissabte 24 de setembre: d’11.00 a 14.30 h i de 17.00 a 22.00 h
Diumenge 25 de setembre: d’11.00 a 14.30 h i de 17.00 a 21.00 h
Més informació per als visitants: https://www.firadecalella.cat/visitants

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Calella

Deixa un comentari