Publicat el 28/08/2014

L´entitat Natura, amb l´objectiu de potenciar i consolidar en el temps i en el territori les actuacions en la preservació i millora del medi natural, el paisatge i el medi ambient , convoca els Premis Natura del Maresme i Argentona
Premi Natura Maresme destinat a les persones físiques, jurídiques o col·lectius per reconèixer la trajectòria i els treballs en la defensa, preservació, protecció i/o difusió de la natura, el patrimoni natural i el medi ambient i la conscienciació sobre la preservació del medi ambient en el nostre entorn, que agafi com a marc físic el Maresme.
Premi Natura Argentona, destinat a les persones físiques, jurídiques o col·lectius per reconèixer la trajectòria i els treballs en la defensa, preservació, protecció i/o difusió de la natura, el patrimoni natural i el medi ambient i la conscienciació sobre la preservació del medi ambient en el nostre entorn, que agafi com a marc físic a Argentona.


El premi s’entregarà anualment. Es crearà un Llibre d’Honor per inscriure els guanyadors, i els motius que justifiquen el mèrit de rebre el Premi Natura.


Natura nomenarà un Jurat de 5 membres, que determinarà el guanyador del premi entre les propostes que rebrà l’entitat entre l’1 de juny i el 30 de setembre, les quals han d´incorporar els motius pel qual es fa el nomenament.


Natura del Maresme i Argentona.
Més info: Natura, tel 629 040 295
naturamaresme@gmail.comhttp://naturamaresme.blogspot.com.es/

Deixa un comentari