Publicat el 02/10/2019

Les il·lusions i l’humor del Mag Lari encapçalen les actuacions més destacades de la sala municipal

L’Espai Escènic Ca n’Humet ha previst una programació intensa i molt diversa per a aquesta tardor. Il·lusionisme, clàssics del Hollywood dels anys cinquanta, indispensables com Shakespeare, passat pel sedàs de l’actualitat, i l’adaptació d’un gran èxit editorial infantil són algunes de les propostes més destacades de la sala municipal.
El Mag Lari mostrarà a sobre de l’escenari la fascinació que sent per la seva professió i pels moments extraordinaris que ha viscut al llarg de la seva trajectòria. L’espectacle Una nit amb el Mag Lari es podrà veure el 19 d’octubre.
El 20 d’octubre hi haurà una funció especial per a la gent gran, amb l’espectacle Du-duá, un concert amb to de comèdia que recupera les cançons més conegudes dels anys cinquanta nord-americans, entre el rhythm&blues i el gòspel.
Per poder recollir la invitació, cal que acrediteu la vostra identitat amb un document oficial, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), ubicada a l’edifici municipal del carrer de Roger Flor, 23, del 7 a l’11 d’octubre, de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h, i el dijous 10 també de 16 a 19 h. L’espectacle és de franc per a les persones a partir de 65 anys i, mentre hi hagi disponibilitat, podreu escollir la sessió de preferència. Recordeu, però, que l’aforament és limitat.

Pensant especialment en el públic jove, s’ha programat l’espectacle Elles, de la companyia Melancòmica Teatre. Es tracta d’una peça d’humor satíric que repassa els clixés de gènere i treu a escena, sense pèls a la llengua, els temes femenins dels quals ningú no parla. Serà el 26 d’octubre i hi haurà un debat posterior.

Altres propostes per al públic adult són FairFly, de La Calòrica (3 de novembre), i Othello, de Les Antonietes Teatre (21 de desembre).
La música clàssica vindrà de la mà de l’Spanish Brass, que fa un repàs pels seus trenta anys de trajectòria, el 30 de novembre.
Per a tota la família, s’ha programat l’adaptació de l’èxit editorial d’Anna Llenas El monstre de colors (10 de novembre); Simplicitats, de Xucrut Teatre (17 de novembre), una reflexió sobre el consum i l’ús que fem de les joguines, i Universari, de Marcel Gros (22 de novembre).

Fet al Masnou. Vitalitat cultural a la vila
En l’apartat de Fet al Masnou, la companyia masnovina GAT presentarà la seva gran producció Com triomfar en els negocis sense fotre ni brot, un musical clàssic de Broadway que s’ha representat des del 1961. Serà els caps de setmana del 5 i 6 d’octubre i de l’11 al 13 d’octubre.
D’altra banda, el Cor Scandicus torna a organitzar el seu Festival de Música del Masnou, que arriba a la cinquena edició, en el marc del qual porten a l’Espai Escènic Una vida de sarsuela, una gala teatralitzada amb tres solistes, el cor masnoví i acompanyament al piano. També les corals seran les protagonistes al Festival de Corals Solidari a benefici de l’ONG Fundació Khanimambo, previst per al 27 d’octubre. Altres entitats que actuaran a la sala municipal seran Ple de Swing, que no falta a la cita del Swing Out Night (23 de novembre), l’Associació Juvenil de Dansa, amb el ja tradicional Trencanous, el 28 i 29 de desembre; i la Jove Orquestra de Cambra, amb data encara per concretar.

.

Deixa un comentari