Els Mossos desmantellen un cultiu de 900 plantes de marihuana en una nau a Vilassar de Dalt | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 17/02/2018

L’espai també tenia l’electricitat punxada i el seu presumpte responsable va ser detingut

Els Mossos d’Esquadra van desemmantellar el 13 de febrer passat un cultiu de 900 plantes de marihuana de Vilassar de Dalt (Maresme) i en van detenir el presumpte responsable, un home de 32 anys i veí de Barcelona.
L’arrestat està acusat d’un delicte contra la salut pública i per defraudar el subministrament elèctric, ja que la nau on hi havia la plantació estava connectada a la xarxa de manera irregular.
En total es van decomissar 260 quilos de marihuana, per un valor aproximat en el mercat d’un milió tres-cents mil euros.

La investigació es va iniciar a partir de la informació d’un ciutadà en l’entorn d’una nau del municipi on no constava cap activitat empresarial. Als pocs dies es va identificar i detenir un home quan entrava al magatzem. En el posterior registre amb consentiment del detingut, es van poder localitzar les plantes de marihuana en diferents estats de creixement i tota la infraestructura per al seu cultiu, amb aparells d’aire condicionat, humidificadors o llums.

Després de declarar en dependències policials, el detingut va quedar en llibertat a l’espera de ser citat per l’autoritat judicial.

ACN Vilassar de Dalt
Foto:  Imatge d’algunes de les 900 plantes de marihuana trobades pels Mossos en una nau a Vilassar de Dalt, el 17 de febrer del 2018

 

Deixa un comentari