Publicat el 01/09/2015

Dilluns 31 d´agost moria el nostre veí Salvador Xarrié i Pou a l’edat de 78 anys, una persona amb tota una vida dedicada a la Cultura i a la Música. Col·laborador incansable de la Coral Primiliana de Veus Femenines, compositor i amb estrets lligams a la Parròquia i a la Societat Cultural Sant Jaume, ha estat una persona afable que mai ha tingut un “no” per resposta. Casat amb la Teresa Bolart, deixa dos fills, en Joan i la Isabel, directora de Premià de Dalt Ràdio.
En Salvador era tot un apassionat de les Lletres i de la Música. Entre altres, va composar diverses cançons, algunes d´elles recollides mitjançant la col·lecció “Músiques de Premià de Dalt” que va editar l´Ajuntament en diversos DVD. Destaquen l´havanera “Verga Marinera de la Cisa”, “La Teresa de Cal Ros ´de petita´” dedicada a la seva dona, “Vull sentir de prop el teu amor” o la sardana “El Grau, home de ràdio”.
L´Ajuntament va reconèixer l´any 2014 la seva trajectòria i implicació en la vida cultural del poble lliurant-li un diploma i l´escultura “Ocell” de l´artista local Madola (imatge de la dreta).
Des de l´Ajuntament de Premià de Dalt trasllade m el nostre més sentit condol a la seva família i amics. Descansi en Pau.

Deixa un comentari