Publicat el 30/09/2014

Josep Maria Graupera i Lloveras va morir dijous 25 de setembre als 93 anys d´edat. Graupera, de Can Cot, va ser membre fundador del Patronat Local de la Vellesa de Llavaneres. El consistori vol manifestar el condol a la família i mostrar l´agraïment per tants anys de servei al poble.
Nascut a Llavaneres el 2 de setembre de 1921, Josep Maria Graupera estava casat i tenia quatre fills. Professionalment es va dedicar al món del tèxtil. D´esperit inquiet, des de jove es va abocar en tot el que tingués a veure amb la vida social i cultural del poble.
L´any 1957 va ser un dels llavanerencs que va impulsar l´Homenatge a la Vellesa, que el poble dedica cada any als majors de 75 anys, i des d´aleshores sempre havia format part del Patronat Local. Els més grans el recordaran també per haver participat en el grup de teatre local, als anys 40 i 50.
A Graupera se´l veia sempre en totes les activitats del poble, ja fossin festes majors o inauguracions d´exposicions al Museu, on sempre hi va estar molt vinculat. Fa uns dies, havia anat fins a Can Caralt a veure l´exposició que aquest mes Llavaneres dedica a Joan Vila D´Ivori i va sortir entusiasmat amb la mostra i amb ganes de tornar-hi. Amb el seu gran somriure i les ganes de descobrir coses noves, sempre tenia una paraula amable.

Deixa un comentari