Publicat el 19/03/2018

Manela Quesada tenia una llarga trajectòria dedicada a les persones amb problemes de salut mental

Una activista social molt coneguda a Berga va morir assassinada pel seu fill aquest dissabte a la nit en un domicili de la població. El crim van tenir lloc a les 22 hores al pis on resideix el fill al carrer de la Pietat, que després dels fets es va presentar a les dependències de la Policia Local per confessar.
Agents de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra es van desplaçar fins al domicili, on van localitzar el cos sense vida de la dona, que presentava signes d’haver estat agredida amb una arma blanca. El presumpte assassí, de 37 anys, va ser detingut la mateixa nit pels Mossos d’Esquadra acusat d’homicidi dolós. La víctima és Manela Quesada, de 56 anys, que era directora del Grup Horitzó del Berguedà, una entitat dedicada a la inserció laboral de persones amb problemes físics i mental, així com presidenta d’Asfam Berga, l’associació de familiars i amics de la salut mental.

El president del Consell Comarcal del Berguedà, David Font, s’ha mostrat “consternat” pels fets, i a través d’una piulada ha lloat Quesada per ser “una dona vital, lluitadora i sempre positiva davant la vida”.

ACN Barcelona
Foto: Pla obert de l’entrada principal de l’edifici de Berga on van tenir lloc els fets amb dos veïns caminant de fons. Imatge del 18 de març de 2018

Deixa un comentari