Publicat el 07/09/2022

El diumenge 11 de setembre i en motiu de la Diada, a les 10 h hi haurà la tradicional ofrena floral al Monument de l’11 de setembre

 

 

 

Com cada any i per celebrar la Diada, el proper 11 de setembre les entitats del municipi tenen la possibilitat de participar en l’ofrena floral que es fa al monument de l’Onze de Setembre del Passeig Marítim. Com és habitual, la jornada comptarà amb la col·laboració de gairebé totes les organitzacions socials, culturals i esportives del poble.

Les entitats que hi vulguin participar poden contactar amb l’Ajuntament fins al 8 de setembre per confirmar l’assistència, trucant al 93 469 06 48 o per correu electrònic a alcaldiamontgat@montgat.cat

L’acte institucional comptarà amb la participació del consistori, i a més de l’ofrena floral al finalitzar l’acte s’hissarà la Senyera i s’interpretarà l’imne dels Segadors. D’aquesta manera, tornarem a celebrar la Diada Nacional de Catalunya, que recorda la caiguda de Barcelona durant la Guerra de Successió i, de facto, la derrota en el conflicte.
A la vegada, l’acte posa en valor la resiliència, constància i progrés del poble català, i el respecte cap als símbols compartits i és una de les primeres trobades socials i polítiques del nou curs.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Montgat

Deixa un comentari