Publicat el 18/01/2016

Donat que és una de les proves més ràpides del territori europeu, l´organització ha augmentat les LLEBRES per tal que tothom pugui assolir la seva millor marca de la temporada en aquesta cursa: Calella, Pineda de Mar, Santa susanna i Malgrat de Mar.

Hi haurà esportistes amb una bandera, clarament visible, que us portaran a 1:20, 1:25, 1:30, 1:35, 1:40, 1:45 i 1:50 segons els vostres interessos.  

Un cop acabada la cursa,  els participants rebràn la tradicional Bossa del  Corredor, refrigeri i un massatge per aquells/es qui el necessiti.
Com en la passada edició, s´organitzarà una Fira del Corredor, on els atletes podran recollir el DORSAL, tot i que també podran fer-ho el mateix dia de la prova, a partir de les 7:30h. Junt al dorsal, l´organització us lliurarà la Samarreta Tècnica Commemorativa que torna a ser un model de la marca esportiva JOMA.

Inscripcions:
http://inscripcions.championchip.cat/inscripcions/ca/mitja-marato-maresme-2016
www.gesport.cat/mitjamaresme.

El preu durant els mesos de gener i febrer serà de 20€ pels atletes amb xip i 23€ sense xip. El preu pujarà tres euros el mes de març i tres més el mes d´abril.

Recorregut
– La distància és de 21.097 quilòmetres, i el circuit, totalment pla, està homologat per la FCA(Federació Catalana d´Atletisme).

– Tots els corredors han de respectar el circuit assenyalat, que estarà degudament senyalitzat i marcat cada quilòmetre. 

– Hi haurà 4 punts d´avituallament líquid al llarg del recorregut.

– El tancament de la prova es produirà al cap de dues hores i mitja d´haver   començat. 

L´organització repeteix el traçat de les dues edicions anteriors. Un circuit amb un perfil que afavorirà a la consecució de molt bones marques. El més ràpid de Catalunya? L´any passat ja es va demostrar, només s´ha de mirar el nom de Calella al Rànquing Català 2011/2012.

Deixa un comentari