Publicat el 30/01/2015

L’actual  alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch, va ser escollit de nou, el passat dijous dia 22 de gener, candidat de CiU a l’alcaldia de Premià de Mar. L’assemblea de CiU el va ratificar per unanimitat.
El proper 5 de febrer, farà la seva presentació oficial amb la presència del president de la Generalitat, Artur Mas.
“Encaro el repte amb la mateixa il·lusió, honestedat i humilitat com el primer dia. El meu objectiu és fer front als moments difícils i encarar-los amb determinació i sempre pensant en el bé dels ciutadans ” assegurava Buch davant els assistents a l’assemblea.
En el seu discurs, l’actual alcalde va explicar la feina feta en els darrers 4 anys. Una tasca centrada en 4 grans eixos: la gestió econòmica, atenció a les persones, millora de les diferents infraestructures del municipi i sobre tot, la nova forma de fer política.
Finalment, Buch va agrair la feina de totes aquelles persones que al llarg dels anys han treballat plegats per fer, entre tots, un Premià millor.
L’acte de presentació oficial serà el proper dia 5 de febrer a les 20h. a l’Espai l’Amistat de Premià de Mar amb la presència del President de la Generalitat, Artur Mas.
L’acte serà un pa amb tomàquet solidari en què es recolliran aliments per fer arribar a la Taula d’Inclusió Social.

Deixa un comentari