Publicat el 17/07/2014

La Festa Major de la Minerva 2014 ja és aquí i de divendres 18 a dilluns 21 de juliol, festa local, convida a tot un seguit de propostes que es faran possible gràcies a la col·laboració entre Ajuntament i entitats locals.
Arriben quatre dies de balls, concerts, animació infantil, activitats esportives, correfoc, festival jove, trobada de gegants i, és clar, havaneres, rom cremat i focs artificials a la platja.
Tampoc no hi faltarà la fira d´atraccions, que ja s´instal·la a l´esplanada del passeig de Jaume Brutau.
Una de les novetats és que el castell de focs torna a programar-se la nit de diumenge 20 de juliol i que dilluns 21, festa local, el concert de tarda i el ball anirà a càrrec, de nou, de la Maravella.
També destaca la presentació, dissabte 19 de juliol, al vespre, de la bèstia de foc d´Els Banyuts de Llavaneres. Entre les primeres propostes, hi arriba la Festa de l´Energia Sostenible, divendres a la tarda, i el Festival de les Llums, la nit del 18.
Podeu consultar tots els actes d´aquest llarg cap de setmana festiu -dilluns 21 de juliol és festa local-, en el programa de la Festa Major de la Minerva 2014, que s´ha editat gràcies a la col·laboració d´empreses i comerços locals.
Programa:
http://www.santandreudellavaneres.cat/ARXIUS/ANY2014/COMUNICACIO/PROGRAMA_MINERVA_2014.1.pdf

Deixa un comentari