Publicat el 02/03/2020

S’augmentarà el nombre de llums i es canviarà la seva distribució per tal que cobreixi totes les opcions que ofereix la pista triple

Aquest dilluns 2 de març està previst l’inici de l’actuació de millora de l’enllumenat de l’equipament esportiu La Bòbila. Actualment els llums de la pista han arribat al final de la seva vida útil. L’actuació prevista anirà més enllà del canvi de làmpades i/o equips.
S’augmentarà el nombre de llums i es canviarà la seva distribució per tal que cobreixi totes les opcions que ofereix la pista triple.En total es col·locaran 60 projectors LED -actualment els llums eren d’halogenur metàl·lic- per millorar l’enllumenat de l’equipament esportiu i el seu consum energètic.
L’actuació comença aquest 2 de març i té un termini de durada aproximat d’entre dues i tres setmanes.
El pressupost del subministrament i muntatge del nous projectors i l’adequació de la instal·lació elèctrica és de 31.142,28 € (IVA inclòs).
Els clubs esportius que duen a terme activitat a l’equipament ja han estat avisats tot i que no es preveu cap alteració en la programació habitual del poliesportiu.

(Foto: inauguració del poliesportiu, juny 2012)

Deixa un comentari