Publicat el 23/03/2019

L’Ajuntament de Cabrera de Mar ha assumit la instal·lació dels nous focus un cop s’ha declarat desert el concurs per a aquesta actuació al camp de futbol

Al llarg d’aquestes darreres setmanes les persones usuàries del camp de futbol municipal han pogut constatar una millora en el sistema d’il·luminació d’aquest equipament. L’Ajuntament cabrerenc ha procedit a la substitució dels focus amb els que comptava per uns altres de tecnologia LED que, a més d’incrementar la seva eficiència, ofereixen una major uniformitat de l’enllumenat i més intensitat lumínica.

La millora, amb una despesa de 35.000 €, no ha estat possible en els terminis previstos en un primer moment ja que el procés de licitació pública per a la substitució d’aquests elements del camp de futbol va quedar desert. Concretament, 5 de les empreses que s’hi presentaven van ser descartades per criteris tècnics i l’última va renunciar a executar l’obra. D’altra banda, segons també informen des del consistori cabrerenc, l’estalvi aconseguit en assumir amb recursos propis la instal·lació, ha permès disposar d’uns focus de major qualitat que la prevista al concurs públic.

Deixa un comentari