Publicat el 09/10/2020

L’Hotel Rocatel de Canet de Mar (El Maresme) obre els seus espais per oferir històries de curta durada (uns 15 minuts), en espais reduïts i no pensats originàriament per servir d’escenari, i amb molt poc públic (màxim 10 persones)

MicroSensacions Teatrals fa un pas més i amplia els seus espais de representació dels seus espectacles. Els propers 30 i 31 d’octubre, l’Hotel Rocatel de Canet de Mar (El Maresme) es transformarà en escenari improvisat on gaudir del teatre.

La inauguració del projecte estava prevista per al mes de març, però la pandèmia va frenar la seva estrena i es va posposar al juliol, quan es va poder fer a l’aire lliure. I va ser tot un èxit, tant pels actors, que pujaven a un escenari després de més de sis mesos, com pel públic que podia gaudir de teatre a l’aire lliure amb una proposta insòlita.  Així, una pista de mini-futbito, una de pàdel o unes cistelles de bàsquet es convertien en teatres improvisats a l’aire lliure, per gaudir de la cultura i les nits estivals en un espai atípic.
Al  mes de setembre, els espectacles es van traslladar a interiors i el gimnàs i un vestuari van ser els escenaris improvisats. I aquesta és la màgia de MicroSensacions: convertir qualsevol espai en un teatre.

Aquesta fórmula, a més, fa que el públic estigui molt a prop dels actors, mantenint gairebé contacte amb ells, sense la distància que dona un escenari, però mantenint les distàncies de seguretat que marca, actualment, el protocol sanitari. Actor i espectador es veuen i se senten d’una manera diferent. Aquesta proximitat genera una energia molt especial durant la funció.
L’objectiu de MicroSensacions Teatrals és arribar a tants espais com sigui possible per fer arribar el teatre a tots els racons inimaginables, demostrant que la cultura no té límits i que qualsevol espai es pot convertir en un escenari en un obrir i tancar d’ulls.

Ara, l’Hotel Rocatel de Canet de Mar s’afegeix a la proposta, oferint les seves instal·lacions com a espai teatral. Una habitació o un menjador seran els espais on gaudir del teatre, perquè la cultura és segura i val la pena apostar-hi. S’està acabant de tancar la programació que es podrà veure els dies 30 i 31 d’octubre.
Una nova manera de veure teatre: 3 representacions de 15 minuts de durada amb aforament limitat a 10 persones.
Dies: divendres 30 i dissabte 31 d’octubre
Passis: 20 h, 20,30 h, 21 h i 21,30 h
Reserva de localitats: microsensacionsteatrals@gemail.com, o 1 hora abans a la taquilla.
Preus: 1 funció: 5€; 2 funcions: 9€; 3 funcions: 11 €, amb consumició inclosa.
Més informació: https://www.facebook.com/Microsensacions-102974811323298

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari