Publicat el 22/08/2014

Els veïns tenen un carnet personal i intransferible (Carnet Sènior i Carnet Jove) que es fa a l´Oficina d´Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament (plaça de la Fàbrica, 1), i que se´ls hi lliura al moment.
Les persones a partir de 65 anys, les menors de 18 i les que pateixen discapacitat física, mental o sensorial superior al 33% tenen dret a disposar d´aquest carnet i viatjar gratis en aquest servei de bus interurbà.
Únicament necessiten estar empadronades a Premià de Dalt, dur una fotocòpia del DNI i/o llibre de família i aportar una fotografia, o bé aquesta se’ls hi fa a les mateixes oficines municipals. A banda, el carnet té els mateixos avantatges que el de la Biblioteca Jaume Perich i Escala.
Cal recordar que el passat 21 de juliol es va ampliar i millorar la línia d’autobús C-14 que connecta els diferents barris de Premià de Dalt amb la veïna població de Premià de Mar.
Cada 30 minuts hi ha un servei d’autobús que trasllada els usuaris fins a l’estació de tren i que des d’allà puja per la carretera a Vilassar de Dalt, rotonda de les Flors, carretera d’Enllaç i fins al forn de nou.


Consultar ruta i horaris:
http://www.premiadedalt.cat/ARXIUS/2014/TRANSPORT/BUSC14/C14_POSTER_A3_CASAS_ultim.pdf

Deixa un comentari