Publicat el 13/05/2016

 

2.389 persones s’han inscrit enguany per participar en la 37a Cursa Popular Ciutat de Badalona, coneguda també com a Cursa del Dimoni, que aquest diumenge 15 de maig recorrerà els carrers de la ciutat.

Organitzada en el marc de la celebració de les Festes de Maig de Badalona, la cursa manté el format dels darrers anys -circuits mini, mitjà i gran- i passa per diversos indrets emblemàtics de la ciutat, amb sortida i arribada al passeig de la Rambla. 

Els horaris de sortida de les curses són els mateixos de les últimes edicions:
– A les 9.30 hores sortiran els majors de 15 anys.
– A les 9.45 hores els/les joves d’11 a 14 anys. 
– La sortida de la cursa mini, per a nens i nenes fins a 10 anys, està prevista a partir de les 11.30 hores.

La recollida dels dorsals i xip es farà demà dissabte 14 de maig, de 10 a 20 hores, a l’edifici municipal El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12).
Excepcionalment es podran recollir el mateix dia de la cursa, de 8.30 a 9.30 hores, i de 10.30 a 11.30 hores, a la zona de sortida. Caldrà presentar el resguard amb el número d’inscripció.

Cursa inclusiva per a persones amb dificultats en la mobilitat
Aprofitant el marc de la Cursa Popular es realitzarà la modalitat de cursa inclusiva (circuit magenta). Es tracta d’una festa participativa perquè totes les persones amb dificultats en la mobilitat també puguin recórrer els diversos carrers de la nostra ciutat. El recorregut d’aquesta cursa, que començarà a les 11.45 hores, serà d’uns 1.700 metres.

Cal destacar que enguany en aquesta cursa s’han inscrit 158 persones, una xifra que representa un increment notable, gairebé el triple, en relació a l’edició de l’any passat.

Dispositiu de control i seguretat
Pel que fa al dispositiu de control i seguretat d’aquest cursa organitzada per l’Ajuntament de Badalona, cal destacar que es compta amb la col·laboració de diferents entitats i empreses: 

· Creu Roja amb dues ambulàncies, una seguint la cursa i l’altra al punt d’arribada, un hospital de campanya, un metge, dues infermeres i quatre socorristes
· Unió Gimàstica i Esportiva de Badalona en el control de sortides i arribades, entrega de samarretes i aigües, entre altres 
·Penya Fondista de Badalona en el control de pas i avituallaments
·Centre Excursionista de Badalona en el guarda-roba i zona de serveis al passeig Marítim
·Empresa Barna Porters com a controladors, per garantir la seguretat del circuit.

Deixa un comentari