Publicat el 29/10/2014

Amb les inscripcions obertes fins el mateix dia de la prova, que se celebra aquest diumenge al matí, 2 de novembre, la Inndòmit compta amb més de 130 duatletes, que poden participar individualment o per equips de dues persones.

La duatló donarà el tret de sortida, a les nou del matí, des del Passeig Jaume Brutau de Sant Andreu de Llavaneres amb els circuits centrats en els corriols d’Onze Pins, Turó de l’Oriola, Can Lloreda, la Serra de Polseruda, el Turó d’en Palletes, el Turó de Llorita i Can Xerrac.
L’itinerari és divideix en 5 quilòmetres de cursa de muntanya a peu, 20 quilòmetres en bicicleta de muntanya i 2,5 quilòmetres finals, de nou, a peu. Un circuit preciós i tècnic, que neix amb la voluntat de convertir-se en referència en els duatlons de casa nostra, tal i com detalla el director de la Inndòmit duatló, en Pere Tutusaus.
Per implicar també als més petits, Bestrrail ha decidit, a més a més, apostar per una duatló per a nens i nenes de 4 a 15 anys, que començarà cap a dos quarts d’una del migdia, i comptarà amb un circuit adaptat per la versió infantil de la duatló, d’uns 750 metres.
Per a més informació, consulta la web de INNDÒMIT DUATLÓ a
www.inndomit.cat

Deixa un comentari