Publicat el 12/07/2017

A través de jocs i tallers se’ls vol traslladar que menjar sa i equilibrat pot ser bo i divertit

Uns 550 nens i nenes d’entre 3 i 17 anys en risc d’exclusió social participaran aquest mes de juliol i les dues primeres setmanes del mes d’agost al campus ‘Refrescat amb 5 al dia’ de Mercabarna.
En grups de 25, els infants passaran 6 hores al mercat aprenent bons hàbits alimentaris a través de jocs i tallers diversos. Així, per exemple, després de visitar Mercabarna i descobrir fruites i verdures per molts desconegudes, els nens i nenes participaran al taller ‘Esbrina la fruita’ en què, en grups de dos i amb els ulls tapats, han d’identificar els fruits que van tastant. També visitaran un gran magatzem de patates, on podran observar com es netegen, classifiquen per tamanys i s’envasen quilos i quilos de diferents tipus de tubercles. Per prendre consciència de la necessitat de no malbaratar aliments, també participaran en el taller ‘Màgia al Plat’.

Després d’una jornada a Mercabarna realitzant moltes activitats que promouen els hàbits d’alimentació saludable a través dels jocs, tots els nens reben el diploma de ‘Xef saludable’, packs de fruita i verdura fresca i les bosses ‘5 al dia’, amb més jocs per continuar descobrint a casa que menjar sa i equilibrat pot ser bo i divertit.

ACN Barcelona
Foto: Imatge d’alguns dels nens participants al campus de Mercabarna

 

 

Deixa un comentari