Publicat el 26/09/2017

Durante els propers dos mesos propietaris, cuines i comensals reuneixen fons per a finançar projectes contra la desnutrició.

Des d’ara i fins el 15 de novembre, més de 250 restaurants de Catalunya reuniran fons contra la desnutrició infantil. La major iniciativa solidària de la hostaleria, enguany amb el cuiner Quique Dacosta com a padrí (abans ho va ser Joan Roca). El passat 2016 l’aportació dels restaurants catalans va superar els 34.000 euros.

La chef Carme Ruscalleda apadrina aquesta campanya a Catalunya i ho fa “per sentiment d’empatia personal i professional cap el patiment de la fam al planeta”, segons ha explicat avui, en la presentació de la iniciativa.

Per a participar:
Restaurants contra la fam se celebra fins al 15 de novembre sota el lema “Taula per a tots”. Durant aquest període de temps, els establiments escullen de la seva carta un o varis plats (o un menú) solidaris. Cada vegada que un comensal el demana, el local dona part del seu preu (entre 0,50 i 2 €) a Acció contra la Fam.

La inscripció d’establiments segueix oberta fins el 30 de setembre i  es pot fer per mitjà del web: www.restaurantescontraelhambre.org o bé trucant al Tel. 93 254 03 81

Acció contra la Fam es una organització humanitària internacional que lluita contra les causes i els efectes de la fam. Tenen cura de la vida de nens i nenes desnodrits. Garanteixen a les famílies accés a l’aigua segura, aliments, formació i cures bàsiques de salut. Treballen per alliberar a nens, nenes, dones i homes de l’amenaça de la fam. www.acciocontralafam.org

Deixa un comentari