Publicat el 30/03/2015

La pintora llavanerenca Mercè Armengol s´estrena com a narradora i il·lustradora. Coincidint amb la Festa del Pèsol, presentarà el seu primer llibre de contes, que ella mateixa ha escrit i ha il·lustrat. Natasha, història d´una adopció és autobiogràfic. S´hi explica la història de l´arribada a casa de la quarta filla de l´autora, a través dels ulls i l´experiència de la germana gran.
Per donar a conèixer la història de la Natasha, l´autora prepara, en col·laboració del Museu i de l´Ajuntament, dues presentacions.
Divendres 17 d´abril, a les 7 de la tarda, a Can Caralt, Mercè Armengol presentarà el seu conte, acompanyada de Maria Rosa Godes.
I dissabte, 18 d´abril, a les 17.30 hores, la presentació arribarà en format del racó del conte. En aquest cas, la cita és a les 17.30 hores, al parc de Ca l´Alfaro, convertit en recinte firal de la 16a Festa del Pèsol.
Natasha, història d´una adopció narra la història de l´adopció de la quarta filla de Mercè Armengol. Va arribar a Catalunya des de Rússia quan tenia dos anys i ara ja en té 12. L´autora, que ja tenia tres fills, que ara tenen 19, 18 i 16 anys, ha volgut recollit aquella experiència. Qui explica la història de la Natasha és la germana gran, la Clàudia. Tenia set anys quan els pares li van dir que la família creixeria. El conte s´adreça a nens i nenes de 8 a 12 anys; té 72 pàgines, i un total de 27 il·lustracions.
Mercè Armengol és biòloga. L´amor per l´art i la il·lustració li va néixer paral·lelament a la maternitat. Per Nadal, sempre feia la postal dibuixant-hi els seus fills… Fins que es va decidir a dedicar-s´hi professionalment. Amb Natasha, història d´una adopció s´estrena com a narradora i il·lustradora, i de fet ja té en preparació un segon conte, que serà el principi d´una col·lecció titulada El nostre secret. La idea és que el segon conte surti al carrer la primavera del 2016.

Deixa un comentari