Publicat el 10/10/2014

Sou uns enamorats del vintage? Ara la Fundació us dedica una jornada molt especial… la 1a Edició del Mercat Vintage A PES a Sant Adrià del Besós. És moment de reutilitzar, reaprofitar, recuperar… feu del #vintage una eina més per vèncer l´Exclusió Social. Aquesta roba ha estat seleccionada pel nostre equip de triadores, amb l´ajut de la Gavina, una de les nostres voluntàries, especialista en moda sostenible.
Dia: dissabte 25 d’octubre
Hora: de 10 del matí a 3 de la tarda, podreu remenar i escollir entre més de 3 tones de roba #vintage i només per 10€ el quilo de roba!
Lloc: c/ Ramon Llull 430 – 438 (cantonada c/ Sant Ramon de Penyafort). de Sant Adrià del Besòs
Els més puristes del sector de la moda defensen que per poder considerar a una peça roba vintage, aquesta ha d’haver estat fabricada durant la primera meitat del S.XX. Per la gran majoria dels compradors vintage però, a una peça de roba se li pot atribuir l’adjectiu vintage si com a mínim ha estat produïda 20 anys enrere. Sigui quin sigui el motiu, una cosa està clara, totes elles contribueixen a preservar el nostre medi ambient, ja que no hi ha res més sostenible que reutilitzar.

Roba Amiga, és una empresa social dedicada al tractament de la roba usada, sabates i complements que neix de la unió de tres entitats sense ànim de lucre especialitzades en la recollida, selecció i distribució de la roba: la Fundació Formació i Treball, la Coordinadora Contra la Marginació de Cornellà i la Cooperativa Roba Amiga.
Les entitats ofereixen formació i creen llocs de treball per a les persones més vulnerables del nostre entorn. Els beneficis de la venda de la roba van a finançar la principal missió de les entitats organitzadores, que és la de lluitar contra l´exclusió social.
A través d´activitats com és la recollia de la roba usada, la seva venda i entrega social financien els seus projectes per a la inserció laboral de persones en risc d´exclusió.
Més informació:
http://www.formacioitreball.org/

Deixa un comentari