Publicat el 20/03/2021

A partir d’aquest cap de setmana es permet l’assistència de públic a les instal·lacions esportives municipals amb les mesures i recomanacions dictades pel Procicat i en coordinació amb el Pla del desconfinament del sector esportiu a Catalunya

A Mataró cada equipament municipal esportiu comptarà amb un codi QR per registrar el nombre de persones assistents com a públic, es permet dos acompanyants per esportista sempre respectant el 50 % de l’aforament a les instal·lacions a l’aire lliure i del 30 % en espais tancats.
També s’obriran les pistes de petanca i els lavabos públics a partir del 22 de març.
Les mesures i recomanacions a seguir durant la competicions autoritzades pel Procicat es coordinen amb el que estableix el Pla de desconfinament del sector esportiu a Catalunya dictat per la Secretaria General.

L’Ajuntament de Mataró ha creat un sistema de codis QR, un per instal·lació esportiva, per poder registrar l’assistència.
L’entitat organitzadora de l’activitat és la responsable de la seguretat dels espectadors i espectadores que assisteixin a l’activitat, tant dels locals com dels visitants.
Els clubs, entitats i associacions esportives que fan ús d’instal·lacions esportives municipals de la ciutat han rebut tota la informació respecte la normativa pel que fa a l’entrada del públic i la circulació, la limitació d’acompanyants i assignació de seients, l’ús dels vestidors i altres mesures per evitar la propagació de la Covid-19.
En aquesta normativa també es recull l’activitat dels bars d’aquests equipaments que poden obrir de 7.30 h fins a les 17 h i després només poden servir per emportar.

Pistes de petanca i lavabos públics
Les pistes de petanca municipals, que es troben a la Llàntia, Camí de la Serra, a l’Esplanada, a Rocafonda, a Pla d’en Boet i a Ramon Berenguer, així com les vinculades als Casals Municipals de la Gent Gran de la ciutat, han reobert  aquest dissabte 20 de març.
Les mesures de distanciament entre participants, l’ús de la mascareta, el no compartir les boles de joc i la neteja de mans continuen essent importants per a la no propagació de la Covid-19.

Aquesta decisió s’ha pres en el marc del Comitè d’Emergències Municipal que valora les dades epidemiològiques a la ciutat i en consonància amb les mesures determinades per la Generalitat de Catalunya.
Les recomanacions per a les persones usuàries d’aquests espais es recullen en cartells informatius amb les principals recomanacions per evitar la propagació de la Covid-19.

Els lavabos públics del Parc Central, can Cruzate i del Parc de Cerdanyola s’obren a partir del dilluns 22 de març i se sumen als fins ara oberts, els situats al front litoral que són quatre automàtics i els de l’edificació del Callao.

 

Deixa un comentari