Publicat el 05/12/2016

El passat dissabte 3 de desembre va tenir lloc la inauguració de la pista Kinder Ice a Mataró. L’acte va comptar amb la presència de David Bote, alcalde de Mataró i de Roberto Torri, director de Relacions Institucionals i corporatives de Ferrero Ibèrica.

Per tercer anys consecutiu, la pista Kinder Ice escull Mataró com a única pista de gel de Catalunya, per oferir la oportunitat de gaudir d’una activitat en família durant aquests dies de festa, diversió i entreteniment, en un entorn màgic i en companyia del seu ambaixador d’excepció, Kinderino.

La pista te una superfície de 600m2 i està ubicada al Camí de la Geganta nº 43, en l’Espai Firal Nou Parc Central, i en la que s’espera una afluència a l’entorn dels 25.000 patinadors.

Durant tot el període d’obertura de la pista hi hauran diversos espectacles, a més de creperies i tendes nadalenques amb tots el productes Kinder.
Els més petits podran passar-ho bé amb Kinderino i pujar a divertits trineus i a gegants Ous KinderSorpresa que els ajudaran a lliscar per la pista.

Deixa un comentari