Publicat el 13/01/2017

L’alcalde, David Bote, i el president del Club d’Hoquei Mataró, Josep Fontdeglòria, han fet entrega d’un xec de 26.936 euros a Joan Torné, president de la Fundació Joan Petit-Nens amb càncer, en representació d’aquesta entitat. 

Aquesta quantitat s’ha recaptat durant el 2016 amb diferents activitats organitzades a Mataró i sobretot a l’acte central, el passat 4 de juny, quan es va celebrar la 16a edició de la Festa Torneig d’hoquei patins Joan Petit-Nens amb càncer. 

La Fundació Amics Joan Petit-Nens amb càncer impulsa cada any a una població diferent de Catalunya aquest esdeveniment solidari i esportiu, que recull fons per a la investigació del càncer infantil. La trobada consisteix en un torneig d’hoquei patins, dirigit a petits jugadors i jugadores de 3 a 6 anys. A més, s’organitzen altres activitats, no només durant la mateixa jornada sinó tot l’any, per implicar la ciutadania, el teixit associatiu, el sector empresarial i els agents socials del territori. L’objectiu és donar a conèixer la malaltia i recaptar fons per als equips de recerca científica dels hospitals catalans en busca de nous tractaments preventius, pal·liatius i curatius.

 A Mataró, la 16a edició de la Festa Torneig es va celebrar el passat 4 de juny al pavelló municipal Teresa Maria Roca i Jaume Parera amb la participació de 330 infants i 70 entrenadors de 34 clubs diferents. 

Durant tot l’any també s’han fet altres activitats com l’hora del conte, la recaptació d’una obra de teatre i una cursa o la instal·lació de paradetes informatives i de venda, entre d’altres. 
El Club Hoquei Mataró ha fet material de marxandatge (calendaris, colls, contes i clauers) que han venut durant tot l’any.

La recaptació de Mataró es destina enguany a tres iniciatives: els estudis sobre tumors cerebrals en càncers infantils de l´Hospital de la Vall d´Hebron, els estudis sobre la valoració cardiovascular en nens que han rebut quimioteràpia de la Unitat de Cardiologia de l´Hospital de Sant Pau, i a les Jornades d´ajuda i suport en situació pal·liativa infantil.

Deixa un comentari