Publicat el 07/06/2017

El màster s’imparteix al TecnoCampus de Mataró, es presencial i està limitat a 30 places.

Basat en la metodologia ‘Learning by Doing’, en la seva vuitena edició el màster implementa un programa més personalitzat que mai, adaptant-se a les necessitats de cada projecte emprenedor.

Emprenedoria i innovació van de la mà, especialment en un moment en què les noves tecnologies capitalitzen la major part dels projectes empresarials d’èxit. Fer realitat idees innovadores és més complex del que sembla. No n’hi ha prou amb tenir una bona idea, cal comptar amb les eines i les metodologies adequades per poder convertir-la en un projecte factible.

Desenvolupar les habilitats potencials de qui vol emprendre és fonamental per transformar una idea en un servei o producte comercial que arribi al seu públic objectiu amb èxit. Això és necessari en tots els processos de creació de l’empresa, no només en el seu plantejament inicial. Per a això, l’emprenedor necessita eines per explotar la seva creativitat i innovació, així com desenvolupar habilitats de lideratge i direcció. També necessita saber com obtenir i gestionar recursos, i tenir la capacitat de competir en un món global i multilingüe.
Amb aquest objectiu es va crear un dels màsters universitaris més prestigiosos i complets del panorama educatiu a Espanya, el Màster Universitari en Emprenedoria i Innovació del TecnoCampus de Mataró, títol oficial de la Universitat Pompeu Fabra que enguany va per la seva 8a edició, que començarà a l’octubre i finalitzarà al juliol de 2018. Des de llavors, desenes d’estudiants han aconseguit posar en marxa les seves idees emprenedores, obtenint els recursos i eines necessàries per poder innovar i aconseguir que els seus projectes siguin viables.

Alguns dels projectes de més èxit que han protagonitzat graduats en aquest màster són Devicare, empresa que desenvolupa solucions innovadores per a la cura del pacient crònic; Biwel, que implementa programes integrals de promoció i prevenció de la salut en les empreses i organitzacions; o NetRivals, sistema de monitorització de preus en temps real.

El Màster Universitari en Emprenedoria i Innovació combina en un sol programa tots els elements acadèmics, professionals, estructurals i humans que fan possible que els participants transformin les seves idees innovadores en negocis reals. Per a això, el professorat que l’imparteix compta amb doctors en Economia, Management i Innovació i emprenedors d’èxit del panorama nacional i internacional. Alguns d’ells són el Dr. David López, soci director de FHIOS Smart Knowledge; la Dra. Matilde Martínez, directora de CreaInnova Institute & Innovation Factory Institute i responsable de l’àrea d’innovació; Albert Ribera, CEO i fundador de Link To Mitjana; Sergio Balcells, director general de Job Today Espanya, Luis Martin Cabiedes, de Cabiedes & PARTNERS SCR; i Ricard Bonastre, CEO i fundador de Lead-Ratings, entre d’altres.

El màster està dirigit per Giovanni Giusti, doctor en Economia per la Universitat Pompeu Fabra. El Dr Giusti explica que en aquesta 8a edició “vam implementar una novetat important en el nostre programa, dividint la classe en petits grups que treballen per separat i paral·lelament amb diferents professors.
La divisió dependrà del grau d’avanç de cada projecte i del seu sector d’especialització. D’aquesta manera garantim que cada emprenedor rep la formació que millor s’adapti a les seves necessitats “.

Una altra important avantatge que ofereix el Màster Universitari en Emprenedoria i Innovació del TecnoCampus-UPF als seus estudiants és la possibilitat de realitzar intercanvis amb diferents universitats punteres europees i americanes, com la Rotterdam Business School, la universitat de Tor Vergata de Roma, o la Universitat Icesi a Colòmbia, entre d’altres.

L’enfocament d’aquest màster està basat en la metodologia ‘Learning by Doing’. Per a això posa a disposició dels estudiants espais de creació de productes innovadors, com el FabLab o el InnoLab, que també poden participar en caps de setmana intensius de creació de projectes, com és el cas, per exemple, del Weekend Challenge o el Intensem

El màster s’imparteix al TecnoCampus de Mataró, a Barcelona, ​​parc científic i d’innovació on s’allotgen 120 empreses, entre elles algunes de les startups més innovadores en el panorama nacional. Aquesta singularitat fa que els estudiants del màster que volen activar el seu projecte puguin optar al programa de la incubadora del TecnoCampus, i gaudir de l’assessorament personalitzat per a la seva posada en marxa i d’un espai de treball tipus coworking.

El màster, que s’imparteix en castellà (70%) i en anglès (30%), està limitat a 30 places. Donarà començament el 6 d’octubre i finalitzarà el 29 de juliol de 2018. És presencial i s’imparteix els dilluns, dimecres i divendres, de 18h a 22h, i un o dos dissabtes al mes.
Més info: http://www.tecnocampus.cat/ca/presentacio-master-emprenedoria

 

 

Deixa un comentari