Publicat el 19/03/2017

Els amants dels pèsols tindran, novament, al seu abast, un munt d’alternatives culinàries amb aquest producte insígnia de la comarca

El president del Consorci de Turisme, Joaquim Arnó, i el president del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, van presentar el passat divendres 17 de març les Jornades Gastronòmiques de la Cuina del Pèsol del Maresme.

En aquesta edició 2017 participen restaurants de 17 municipis del Maresme. Les Jornades Gastronòmiques del pèsol, un dels productes insígnia de la comarca, van començar el 4 de març i es perllongaran fins el 30 d’abril.
En el llibret promocional que s’ha publicat i difós per a l’ocasió, es pot trobar el llistat de productors de pèsols al Maresme.

D’altra banda, els amants dels pèsols tindran, novament, al seu abast, un munt d’alternatives culinàries. El pèsol del Maresme és un dels productes estrella de l’horta i de la gastronomia de la comarca i les seves jornades gastronòmiques han esdevingut una bona promoció del producte i de la qualitat als fogons dels nostres restauradors. Any rere any, ens sorprenen recuperant les receptes tradicionals i aportant tocs personals d’innovació.
Enguany hi participen un total de 17 restaurants, i les jornades finalitzaran el 30 d’abril.

 

 

 

Deixa un comentari