Publicat el 16/03/2019

La Biblioteca can Manyer va acollir, el passat 9 de març, l’acte institucional del 8M, Dia internacional de les dones, amb l’entrega de l’Agulla de Plata

Aquest any, les dones i l’esport van ser el tema central de la jornada que va comptar amb la lectura del manifest, una taula rodona amb dones esportistes i l’entrega de l’Agulla de plata a Marta Cirera.

L’acte institucional del 8M a Vilassar de Dalt es va celebrar el passat dissabte 9 de març a la Biblioteca can Manyer. La commemoració va començar amb la lectura del manifest del Dia Internacional de les Dones per part de la Regidora d’Esports, Carme Terradas. Com ja és habitual, una de les activitats centrals de la jornada va ser una taula rodona que aquest any es va dedicat a les dones i l’esport.

Verònica Alonso, directora tècnica del CB Vilassar de Dalt i jugadora de bàsquet professional; Laia Esquís, campiona d’Espanya de Trial UCI; Gemma Gelambí, jugadora de rugby del Club de rugby Alella; Marina Amorós, mestra d’Educació física i jugadora de bàsquet des dels 7 anys amb el CB Vilassar de Dalt i Isa Alemán, jugadora des del 14 anys i després entrenadora del Club Atlètic Català de futbol sala; cinc dones esportistes vilassarenques van ser les protagonistes de la taula, conduïda per la Regidora d’Igualtat, Paula Lloret. Totes cinc van debatre al voltant de les seves experiències com a dones en el món de l’esport i del paper que l’activitat física en tots els seus vessants pot jugar en el camí cap a la igualtat.

L’Agulla de plata d’aquest 2019 es va entregar a la vilassarenca Marta Cirera, tenista, excursionista i esquiadora aficionada que ha fet de l’esport una part molt important de la seva vida.

Deixa un comentari