Publicat el 15/03/2018

Es tracta d’un concurs adreçat a perfumistes professionals de qualsevol nacionalitat que vulguin donar a conèixer la seva capacitat creativa

Quan falten pocs dies perquè es presenti oficialment el programa del festival, els seus organitzadors han anunciat avui la principal novetat que acompanyarà la segona edició del Maridatge dels sentits. L’alcalde Andreu Bosch ha avançat que Teià acollirà la celebració d’un Concurs Internacional de Perfumeria Mouillette de Plata, que ha estat possible gràcies a la coordinació tècnica d’Ainea Perfums.

Es tracta d’un concurs adreçat a perfumistes professionals de qualsevol nacionalitat que vulguin donar a conèixer la seva capacitat creativa. Bosch explica que “el concurs tindrà un caràcter anual i s’emmarcarà dins el Maridatge dels Sentits. Hi podrà participar qualsevol perfumista, sempre que les creacions incloguin l’essència o la nota olfactiva seleccionada per a aquella edició”.

El taronger, protagonista
Aquesta nota serà diferent cada any i esdevindrà un dels fils conductors del Maridatge. Per a aquesta primera convocatòria, els perfums que s’hi presentin hauran de contenir com a mínim una de les tres essències que produeix el taronger: el neroli, que s’aconsegueix dels pètals de la tarongina; el petitgrain, oli essencial de les fulles del taronger; i, finalment, la taronja, que s’obté de la pell del fruit.
Enguany, el jurat del premi serà presidit per Rossend Mateu, maître perfumista, i en formaran també part un perfumista, un sommelier o enòleg, un artista, un dissenyador, un arquitecte, un periodista i un escriptor.

El termini d’inscripció finalitzarà d’aquí a un mes: el 13 d’abril. Per apuntar-s’hi caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça concurs@maridatgedelssentits.cat i indicar les següents dades: nom i cognom del concursant; nom de l’empresa o freelance, ciutat i nacionalitat, telèfon mòbil, i una breu descripció del perfil.
Els perfums seran olorats pel jurat el 18 de maig a l’Espai d’Art de ca l’Antiga.

Premi del públic
A més del premi del jurat, hi haurà també un premi del públic. Serà per votació oberta entre els veïns de Teià i tots els assistents al Maridatge dels sentits.
El període de votació serà entre divendres 18 de maig a la tarda i dissabte 26 fins a les 14 h.
A aquest efecte s’habilitaran dos llocs de votació: l’Espai d’Art ca l’Antiga i la Casa Municipal de Cultura La Unió, on els votants trobaran sengles còpies de cada perfum.

Guardons
Els dos premis seran atorgats en un sol acte públic que se celebrarà dissabte 26 de maig a l’Espai d’Art Ca l’Antiga. Els guanyadors rebran un diploma acreditatiu i una reproducció d’argent d’un Mouillette creat per a l’ocasió, patrocinat pel Beauty Cluster de Barcelona.

L’organització es reserva el dret de fabricar una petita producció del perfum guanyador, que es distribuiria entre les perfumeries d’autor d

Deixa un comentari