Publicat el 03/11/2020

Vilassar de Mar comptarà amb dos representants a la fase final del Maresmusic, el concurs de música jove del Maresme que aquest any acull com a vila organitzadora

La solista Anna Murillo i el grup Sinergia han estat triats entre els cinc finalistes que el proper dissabte 7 de novembre optaran als premis en el concert final. La situació sanitària del moment marcarà les condicions d’aquest concert.
Juntament amb els dos representants vilassarencs, també han passat a la final de la setzena edició del Maresmusic la solista Cherry Saint, del Masnou, i els grups Durango, de Montgat, i Fusion inbassion, de Premià de Mar.

Filla d’una cantant professional i d’un guitarrista i neta d’una soprano, Anna Murillo va començar a tocar el piano i a estudiar solfeig als vuit anys. Als 20, es van endinsar en la música electrònica, gènere que li va permetre començar a mesclar i a produir. En el seu currículum hi ha diversos temes publicats, algun àlbum i concerts al Japó. En els últims mesos, confinada a casa seva a Vilassar de Mar, Anna Murillo va explorar la línia intimista amb la qual es va presentar al Maresmusic d’enguany.

El grup Sinergia, per la seva banda, es va donar a conèixer al 2017 amb un primer EP auto-produït també anomenat Sinergia. Més tard, va publicar els singles Llum (2017), Espectacle (2018) i Ben amunt (2019). La seva proposta musical barreja estils i sonoritats amb el reggae com a ritme principal i unes lletres que no estalvien crítica ni combativitat.

Els premis als quals opten els finalistes d’aquesta edició marcada pel coronavirus són els següents:
– Premi Actuació Professional remunerada
al LINE-UP de Festival de gran format a Catalunya (2021) – Deliberació jurat especialitzat.
– Premi de 500€ en material musical – Deliberació votació popular.
– Premi actuació Garrinada d’hivern 2021 – Deliberació organització Festival.
– Premi actuació al cicle “Disconcert” organitzat per l’associació Entramat i Cases de la Música – (Repartit entre tots els participants del Maresmusic).
– Premi local, dirigit als components participants residents a alguna de les poblacions organitzadores. Tenen accés directe a un premi a la millor proposta de cada municipi, encara que no sigui seleccionada per a la fase final.
– Actuació remunerada (per valor de 600€) a les festes majors o cicles musicals municipals de Cabrils, El Masnou, Vilassar de Mar o Montgat, a la millor proposta presentada de cada localitat. Amb opció d’invertir la remuneració amb serveis concrets amb grans descomptes.

 

 

Deixa un comentari