Publicat el 24/07/2019

Les inscripcions ja estan obertes. Hi poden participar tots aquells grups o solistes entre els 16 i els 30 anys, mínim un dels components estigui empadronat a un dels municipis del Maresme.

El concurs, una de les accions dels plans locals de joventut dels ajuntaments de Vilassar de Mar, Cabrils, El Masnou i Montgat, té com a finalitat donar suport i promocionar els grups locals de música jove. Les inscripcions per participar estan obertes del 24 de juliol al 29 de setembre a través del web http://maresmusic.cat.
Hi poden participar tots aquells grups o solistes entre els 16 i els 30 anys, mínim un dels components estigui empadronat a un dels municipis del Maresme.
Entre la documentació per inscriure’s han d’aportar la biografia del grup o solista (màxim 2.000 caràcters), una imatge recent i un mínim de tres arxius mp3 amb les cançons que decideixin inscriure al concurs.
Entre els premis hi ha els següents: Premi Actuació Professional remunerada al LINE-UP de Festival de gran format a Catalunya (2020); Premi de 500 € en material musical; Premi actuació Garrinada d’hivern 2019 i Premi actuació al cicle “Disconcerts” Sala Clap Mataró.
També s’ha creat el Premi local a la millor proposta de cada municipi organitzador, dirigit a grups o solistes participants i residents a Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar. Aquest premi s’atorgarà a la millor proposta municipal, sense ser requisit passar a la fase final del concurs.
Cadascun dels municipis organitzadors atorgarà al seu millor grup local 600€ per una actuació a les festes majors del seu municipi o cicle musical municipal.
Els noms dels grups finalistes seleccionats es faran públics la setmana del 7 d’octubre i actuaran el dissabte 26 d’octubre al concert final del concurs que tindrà lloc al Centre Cívic La Fàbrica de Cabrils.
L’any passat el grup vilassarenc Simbiosi va guanyar una de les categories del concurs i va participar al festival La Garrinada d’hivern.

Deixa un comentari