Publicat el 31/08/2015

Janne Pietilainen amb un temps de 17´04´´ i Cristelle Berenguer amb 20´50´´, varen guanyar la cursa solidaria amb la Fundació Miquel Valls, disputada dissabte 29 d´agost a Calella.
L´organització, Gesport, va entregar un xec de 320 €, provinents de les inscripcions del circuit MARESME5K.
Amb una magnífica participació de dos-cents vint atletes, el dissabte a les vuit en punt de la tarda i al Passeig Manel Puigvert, es va donar el tret de sortida d´una nova edició de la Maresme5k. Una cursa solidaria amb la Fundació Miquel Valls, que lluita contra la malaltia de l´ELA, promovent la investigació de la mateixa.
Pel que fa la carrera, en categoria masculina. Des de la sortida, un grup de quatre atletes varen agafar avantatge. El primer en passar per l´equador de la cursa va ser Daniel Martínez, seguit de Janne Pietilainen, d´Aleix Aznar i Santi Xaubet. Aquest grup es va mantenir prou compacte fins als últims tres-cents metres, on Pietilainen va accelerar el seu ritme per imposar-se amb un temps de 17´04´´ seguit de Daniel Martinez 17´09´´ i Aleix Aznar 17´13´´ . El primer atleta local va ser Sergi Ariaca 18´17´´.


Pel que fa a les noies. Des del principi, el grup es va estirar molt.  Cristelle Berenguer va imposar el seu ritme per acabar guanyant amb força autoritat amb un temps de 20´50´´. La segona classificada va ser Pilar Guich 21´12´´ i la tercera fou Anna Riera amb un temps 22´29´´. La primera atleta local va ser, la jove calellanca, Sujata Casillanis amb 23´36´´.
A la part solidaria de la prova, cal destacar que tant els atletes com els espectadors. Varen poder fer un vídeo per donar suport a la campanya #icebucket, ja que des de la Fundació Miquel Valls es torna a sumar a aquesta iniciativa solidaria que consisteix en tirar-se una galleda d’aigua freda per la lluita contra l’ELA i fer un donatiu. El circuit Maresme5k està adherit a la campanya de la Fundació “Fes un Gest per l’ELA: KMS x L’ELA”.
Foto: entrega del xec provinent de les inscripcions Maresme5K

Deixa un comentari