Publicat el 09/03/2018

La Diputació assegura que l’últim any es va batre un nou rècord de visitants i afronta Setmana Santa amb una ocupació prop del 84%

El Maresme, el Baix Llobregat i el Garraf van ser les comarques de l’entorn de Barcelona que més pernoctacions hoteleres van registrar durant el 2017. Ho recull ‘l’Informe de Resultats de l’activitat turística a Barcelona 2017, ciutat i província’, presentat aquest divendres a Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès) per part de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de la capital catalana.
L’estudi constata que totes les comarques de la demarcació –sense comptar el Barcelonès- van sumar 14,6 milions de pernoctacions. La xifra és un 7,9% més que la del 2016, i hi tenen un pes rellevant les 6,9 milions de pernoctacions registrades al Maresme.
Pel que fa al nombre de visitants, durant el 2017 les comarques de l’entorn de Barcelona van acollir 4,3 milions de turistes, tancant un nou any rècord que va superar les dades del 2016. De cara a aquest 2018, l’informe augura que es mantindran o superaran les xifres d’ocupació hotelera de l’any passat, quan va haver pics del 84%.

ACN Sant Sadurní d’Anoia
Foto: Pla obert del diputat adjunt de Turisme de la Diputació de Barcelona, Miquel Forns, i del regidor de Turisme de l’Ajuntament de Barcelona, Agustí Colom, durant la presentació de l’Observatori de Turisme de Barcelona, el 9 de març de 2018

Deixa un comentari