Publicat el 10/11/2014

Mare coratge i els seus fills, de Bertolt Brecht, és el nou projecte teatral del director vilassarenc Denis Fornés. Una nova i espectacular posada en escena que arriba avalada per l’èxit rotund de les seves dues anteriors produccions, La gàbia de les boges i Bent.
El nou espectacle de Denis Fornés, que s’estrenarà el 15 de novembre al teatre La Massa, vol mantenir l’èxit sense precedents aconseguit amb les dues anteriors produccions. Per aconseguir-ho, Fornés ha escollit Mare Coratge i els seus fills, obra mestra de Bertolt Brecht, un autèntic viatge a través de l’Europa del segle XVII, devastada per la guerra dels 30 anys, acompanyant La Coratge, paradigma de la dona lluitadora que estira del carro per garantir la seva subsistència i la dels seus fills.
L’obra compta amb una posada en escena de més de 30 actors, una trentena de veus de la coral Mareny, un banda sonora composada i arranjada per a l’ocasió i un equip artístic de luxe que transportarà el públic a l’Europa del segle XVII a través d’unes projeccions que no deixaran indiferent a ningú.
Tres hores d’espectacle commovedor que farà florir en l’espectador una barreja d’emocions mentre els personatges lluiten amb ungles i dents per la seva subsistència en un món hostil.
L’espectacle es representarà els dies  29 i 30 de novembre al teatre La Massa , Plaça del Teatre, 3 – Tel. 93 750 90 90 – Vilasar de Dalt
Les entrades es poden adquirir a través de la pàgina del teatre
www.teatrelamassa.cat
El preu és: 15 € anticipada i 18 € el mateix dia de la representació

Deixa un comentari