Publicat el 04/09/2020

L’acte  es realitzarà complint amb tots els protocols marcats per evitar la propagació de la COVID-19

L’Ajuntament de Canet de Mar ha decidit mantenir l’acte institucional de l’Onze de Setembre, diada nacional de Catalunya, que es fa cada any a la plaça Onze de Setembre. L’acte però reduirà el seu format tradicional i es farà a complint amb totes les mesures decretades amb motiu de la pandèmia sanitària de la COVID-19.

El format de l’acte queda reduït a l’ofrena floral que tindrà lloc a la plaça Onze de Setembre a partir de les 9 del matí. Un cop finalitzada l’ofrena, per part dels representants municipals, es publicarà a través de la pàgina web i de les xarxes socials el missatge institucional de la Diada que enguany el farà l’alcalde accidental, Pere Xirau i el parlament cívic que anirà a càrrec del compositor canetenc Xavier Dotras i Dotras.

L’ofrena floral tindrà un format semblant al dels anys anteriors, tot i que s’adaptarà a les noves mesures de contenció de la COVID-19.  En aquest sentit, des del consistori s’ha fet una crida a les entitats que hi vulguin participar a inscriure’s prèviament a l’acte i s’informa que, en aquesta ocasió, el número màxim de persones per entitat que podran realitzar l’ofrena quedarà limitat a un sol representant.

 

Deixa un comentari