Publicat el 22/02/2016

Diumenge 28 de febrer a Malgrat de Mar se celebrarà el XXII Campionat de Catalunya d’hoquei interior i el XI Campionat de Catalunya de tennis amb un total de 119 esportistes amb discapacitat intel·lectual de Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL.

HOQUEI INTERIOR
El Poliesportiu Municipal de Malgrat de Mar (Avinguda de Tarragona, s/n) acollirà la competició d’hoquei interior amb 61 esportistes de diferents parts de Catalunya. Hi seran presents els equips de GSIS-Barcanova (Barcelona), Flor de Maig (Cerdanyola del Vallès), Sant Tomàs Parmo/Patí Voltregà (Osona), TEB (Taller Escola Barcelona) i l’amfitrió l’equip El Vilar de Malgrat de Mar.

L’hoquei interior és l’única disciplina esportiva que fomentem que està totalment adaptada. En comptes d’un stick estàndard i una bola, els jugadors d’hoquei interior, que van sense patins, utilitzen un stick de fusta acabat amb un tac de resina i un disc d’espart, en forma de dònut, recobert de pell que llisca fàcilment per la pista. Els partits tenen una durada de 27 minuts, repartits en tres parts de 9 minuts cadascuna que, a la vegada, es divideixen en tres parts més de tres minuts.

Horaris de competició:
9:30h-14:15h- Sessió matí
( A les 12.15h tindran lloc les Proves Adaptades i entrega de medalles)
15:30h- 17:30h: Sessió tarda – Partits finals.
17:45h: Entrega trofeus

L’Ajuntament de Malgrat de Mar l’any passat ja va col·laborar amb elscampionats i va ser el punt de trobada de l´esport adaptat amb més de 280 esportistes amb discapacitat  intel·lectual que van competir en el Campionat de Catalunya d´Handbol i la Copa Generalitat de petanca.

L’hoquei interior i el tennis són dues de les disciplines que Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual) promouen durant tot l’any a través de competicions i trofeus regulars.

L’esport és entès com una eina d’inclusió social i de millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Deixa un comentari