Publicat el 28/12/2020

L’espectacle ideal per començar amb molta energia i optimisme el 2021 i anar fent més màgia a l’espera del Reis Mags a les nostres llars!

El Mag Stigman ens presenta un espectacle 100% familiar, dinàmic i amb participació activa des de la butaca. “El Circ dels Impossibles” és màgia i circ. Un combinat molt amè i explosiu de grans il·lusions amb coreografies, jocs, música i energia positiva! Preparats per endinsar-vos a “El Circ dels Impossibles” el famós circ creat per l’il·lusionista Harry Cameron considerat un dels majors espectacles del món!

El Mag Stigman diu:  “Harry Cameron a més de ser un bon mag i un magnífic malabarista, va ser per damunt de tot, un gran showman. Un artista incansable dedicat al seu art que va fer l’impossible per sorprendre i entretenir als milers d’espectadors que visitaven el seu circ. Esperem que gaudiu de l’espectacle tant com nosaltres el gaudim fent-lo. Senyores i senyors, distingit públic, benvinguts al món del circ, benvinguts al Circ dels Impossibles!!!”
Es la nostra obligació treballar per oferir #culturasegura. Consulteu aquí el protocol de mesures de prevenció: http://static.portalticket.com/docs/circulantenmoviment/protocolCovid19circulant.pdf
Ara entrades numerades, en format digital, amb desinfecció diària, circulació de l’aire i amb entrada esglaonada. Veniu amb temps! I gaudiu de l’espectacle en viu!

Espectacle: El Circ del Impossibles – Màgia · Grans Il.lusions · Coreografies · Malabars
Lloc: Casal Aliança Mataró (C/ Bonaire 25)
Dia: Diumenge, 3 de gener de 2021
Hora:12 h
Venda entrades online :https://entradas.codetickets.com/entradas/el-circ-dels-impossibles/14220/circulant/online?lang=ca_ES.
També presencialment a L’Oficina Cultura Mataró (Sant Josep,9) De dilluns a divendres de 9 a 14h.
Comprar a taquilla: Mateix dia a partir 11 h. (1h abans d’inici de l’espectacle). Pagament amb targeta i efectiu.
Preu*: 8€ preu únic / *menors de 2 anys no paguen // 6€  Socis Aliança Mataró

Regaleu màgia als qui estimeu! Un espectacle per a a tots els públics. Recomanat a partir de 3 anys.

 

 

 

Deixa un comentari