Publicat el 13/07/2014

m1tv i Mataró Ràdio oferiran en directe la diada castellera de les Santes el diumenge 20 de juliol des de la Plaça Santa Anna de la capital del Maresme.
Els Capgrossos de Mataró seran els amfitrions d´una jornada que tindrà com a colles convidades els Castellers de Vilafranca i els Minyons de Terrassa.
La retransmissió arrencarà a les 12h i anirà a càrrec d´un equip de comentaristes situats a la plaça. Els presentadors del programa d´actualitat castellera ´Dosos amunt!´, Carles Cortés (TAC 12) i Toni Comas (Penedès TV), conduiran la narració, acompanyats pel cronista casteller i col·laborador de Mataró Ràdio, Efren Garcia, i el periodista casteller Pep Ribes, actualment al capdavant de l´espai ´Va de castells´ a Penedès TV.
Dia: diumenge 20
Hora: les 12 delmigdia
Lloc: Plaça de Santa Anna


Més visibilitat per als castells

 La Xarxa produirà aquest programa especial en col•laboració amb m1tv i Mataró Ràdio i, més enllà del Maresme, es podrà seguir en directe per televisions locals de tot Catalunya. És la segona diada que retransmet La Xarxa, després de la que es va celebrar a Terrassa el passat 6 de juliol.

Deixa un comentari