Publicat el 06/12/2017

És la primera actuació que aquesta banda fa a la capital del Maresme després d’anunciar que, a partir del 2018, fixarà la seva residència al Foment Mataroní,

L’Orquestra de Cambra Catalana es presenta a la ciutat de Mataró el proper dissabte 16 de desembre, al Teatre Monumental de Mataró, amb un concert de Nadal ben especial amb peces compostes els segles XVII i XVIII.

Excepcionalment els acompanyarà el Cor Ciutat de Mataró dirigit per Jordi Lluch. La presència destacada, però, és la de Marta Arbonés com a soprano i Rosa Maria Campasol com a mezzo. Durant el concert de Nadal s’interpretaran també els dos motets de Jaume Casellas (1690-1764), Motet als Sants Just i Pastor i Motet a Nostra Senyora,.

Per acabar, l’Orquestra comandada per Joan Pàmies i el el Cor Ciutat de Mataró ens brindaran una de les obres cabdals de la música religiosa del Barroc, el Gloria en Re M de d’Antonio Vivaldi (1678-1741), una obra per a solistes, cor i orquestra que fou composta durant l’estada del compositor a l’Ospedale della Pietà.

Amb aquest concert l’Orquestra de Cambra Catalana, patrocinada per Sumarroca, inaugura la temporada 2018 del Cicle de concerts del Foment Mataroní.
El preu de l’entrada per al concert del dia 16 de desembre és de 17 €, 15 € amb descompte.
Concert:
Data: 
Dissabte, 16 de desembre de 2017
Hora:  9:00 del vespre
Lloc:  Teatre Monumental (C/. Riera, 169 – Mataró)
Motiu: Concerts Orquestra de Cambra Catalana (Orquestra resident)

Ja és disponible el servei de VENDA DE LOCALITATS ON LINE:
https://www.entradesculturamataro.cat/acte/concert-de-nadal-de-l-orquestra-de-cambra-catalana-9503

 

 

 

 

Deixa un comentari