Publicat el 11/05/2019

La Setmana Santa 2019 ha superat les expectatives i l’ocupació turística ha estat del 91% de mitjana.

Segons les dades facilitades pels establiments d’allotjament de Calella oberts durant la Setmana Santa, l’ocupació mitjana ha estat d’un 91,58% que suposa un augment del 8,82% respecte el 2018.

Entre els mercats principals, en primer lloc (amb un 38,06% de l’ocupació) han estat els turistes de l’Estat espanyol, seguit dels alemanys, francesos, italians, britànics i de la resta d’Europa.

Els establiments oberts durant la Setmana Santa a Calella han sumat un total de 8.990 places (un 65.67% del total), una xifra també superior a la de l’any passat que va ser del 64%.

Aquestes dades confirmen que Calella es consolida com una de les destinacions turístiques preferides. La proximitat de Calella amb Barcelona, així com les bones comunicacions amb la capital catalana, fan que aquesta destinació se situï com a destí preferent.

Segons també informa el consistori alellenc, així mateix, l’organització d’esdeveniments culturals i gastronòmics, com el Carpe Birrem, el festival de la cervesa artesana, o el Festimatge, que s’allarga fins a finals d’abril, junt amb l’organització de proves esportives i la recuperació de les processons de Setmana Santa, són atractius afegits i valorats pel turisme que tria Calella per passar les seves vacances.

Deixa un comentari