Publicat el 02/08/2017

Com la resta dels concerts d’aquest festival, l’actuació es farà al pati del Xifré i començarà a dos quarts d’onze de la nit.

La 26a edició del Festival de Jazz d’Arenys de Mar continua aquest divendres 4 d’agost amb l’actuació de la veterana formació La Locomotora Negra. Com la resta dels concerts d’aquest festival, l’actuació es farà al pati del Xifré i començarà a dos quarts d’onze de la nit. El preu és de 10 euros si les entrades es compren anticipadament a jazzarenys.cat i de 12 euros a taquilla.

La Locomotora Negra és una de les formacions més antigues en el món del Jazz a casa nostra. Va debutar l´any 1971 en format de quintet. Amb el temps la formació s´ha anat ampliant fins arribar al nombre actual de 17 components. L´estil de La Locomotora Negra s´orienta al Jazz negre en les seves vessants més populars. Pren com a models les orquestres més famoses de l´Epoca Swing, com les de Fletcher Henderson, Duke Ellington, Count Basie, etc. També inclou en el seu repertori alguna interpretació dins l’estil New Orleans.

 

Deixa un comentari