Publicat el 26/05/2019

L’Emplaçat, els concerts de Buhos i Dr. Prats, el súper tobogan o la guerra d’aigua, entre les activitats destacables al programa de Festa Major de Cabrera de Mar, amb actes previstos entre el 20 de juliol i el 3 d’agost

El ple municipal del passat 9 de maig va aprovar la convocatòria i la programació per a la propera Festa Major de Sant Feliu, a Cabrera de Mar. El vistiplau municipal arribava després de que les més de 40 activitats previstes es presentessin durant el segon Consell de Festa Major d’enguany, celebrat coincidint amb la Festa de les Bruixes.

La programació, amb actes previstos des del 20 de juliol fins al 3 d’agost, inclou novament algunes de les activitats que al llarg dels darrers anys han comptat amb una major participació de veïns i veïnes. Entre aquestes, una de les propostes centrals serà l’Emplaçat (dimecres 31 de juliol), on en Marc Empaitabruixes i les bruixes, en Rosegaescrots i la bruixa Isolda, la Tragèdia i la Comèdia, en Pere Joan Ferrer i l’Elionor de Sarriera sortiran a festejar la diada amb unes cançons compostes expressament. A continuació se celebrarà el concert d’inici de Festa Major que comptarà amb les bandes Buhos i Dr. Prats.

Pel que fa a la resta de propostes de les quals podrem tornar a participar destaquen algunes tan populars com el Holi Festival (dissabte 3 d’agost), el súper tobogan urbà (divendres 2 d’agost) o la guerra d’aigua (divendres 2 d’agost).

Deixa un comentari