Publicat el 29/07/2019

El municipi comptarà amb actuacions al voltant del patrimoni com són una ruta temàtica del llegat iberoromà i una recreació en 3D del Castell de Burriac

Amb una aportació dels fons FEDER d’1.315.427 €, properament es posarà en marxa el projecte “L’herència del Maresme. Rutes turístiques pel patrimoni cultural de la comarca”, a través del qual es crearan 6 rutes i es duran a terme actuacions de millora en 8 recursos culturals considerats com a singulars.

Cabrera de Mar es beneficiarà directament d’aquesta proposta, que vol contribuir a desestacionalitzar el turisme al Maresme, i comptarà amb una ruta temàtica al voltant del llegat iberoromà i d’una recreació en tres dimensions del Castell de Burriac.

Aquest treball, amb un pressupost total de 2.638.954 €, serà finançat amb els fons europeus i amb les aportacions dels 27 municipis que formen part del projecte. A més d’aquestes actuacions concretes es realitzaran activitats de difusió de la resta de productes turístics amb la creació d’una plataforma digital.

 

Deixa un comentari