Publicat el 08/11/2022

El proper dissabte al Masnou, es lliura el premio de fotoperiodismo Héctor Zampaglione (Premio Zampa), en una jornada oberta i gratuïta on la fotografia serà la protagonista

 

 

 

Enguany el Premio Zampa celebra la seva segona edició amb l’objectiu d’assentar-se com un referent del fotoperiodisme i la fotografía documental nacional. Un total de 69 fotògrafs i fotògrafes s’han presentat al premi, dels que s’han escollit 10 finalistes.
El pròxim dia 12 els i les finalistes defensaran les seves propostes davant del jurat, format per Silvia Omedes, Arianna Rinaldo i Sandra Balsells. Al final de la jornada es seleccionarà el projecte guanyador i es lliurarà el premi final, que constarà de 3000€.

Volem oferim molt més que un lliurament de premis. Volem ser un fòrum on la fotografia sigui la temàtica principal. Hem organitzat una exposició dels projectes finalistes d’accés obert i gratuït durant tot el dia i els dies següents. A més, durant el matí oferim una tertúlia fotogràfica amb el periodista Agus Morales, el fotògraf documentalista Clemente Bernard i l’editor, fotògraf i professor Pepe Baeza. I a la tarda es defensaran els projectes finalistes i oferirem una visita guiada per l’exposició.

El premio Zampa es va crear per donar suport i visibilitat al treball dels fotògrafs i fotògrafes que ens apropen a històries que d’altra manera no podríem conèixer, a vegades fins i tot posant en risc la seva pròpia integritat. Volem donar als fotògrafs i a les seves històries la visibilitat que mereixen, organitzant la jornada en un cinema on el públic veurà les fotografies en pantalla gran, per copsar tots els detalls i assegurar que arribem a un grup nombrós de persones.

Lloc: Cinema La Calàndria, Carrer del Dr. J. Agell, 7, El Masnou
Data: 12 de novembre
Hora: 12h – 20h.
Consultar programa:  https://www.premiozampa.org/

 

Redacció
Imatge i font: Premio Zampa

Deixa un comentari