Publicat el 11/06/2017
A partir del mes de juliol, part de les dependències de Ca l’Alfaro es posaran a disposició dels emprenedors del municipi que necessitin un espai per desenvolupar el seu projecte empresarial.  Ja es poden fer arribar les peticions per visitar i reservar les sales i despatxos del “Coworking Llavaneres”.

Amb l’objectiu de consolidar, impulsar i desenvolupar tots els sectors econòmics que poden ajudar a crear riquesa i llocs de treball i, alhora generar il·lusió i reforçar el teixit empresarial local, l’Ajuntament de Llavaneres posarà en marxa a partir del mes de juliol un espai de coworking a les dependències de Ca l’Alfaro. Amb aquesta mesura, impulsada des de la Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme, es vol facilitar la creació d’empreses innovadores i fomentar la competitivitat empresarial al territori.

L’Ajuntament ha decidit crear aquest espai d’allotjament empresarial municipal per donar resposta a dues necessitats detectades. D’una banda, la limitació que suposa per als emprenedors la poca disponibilitat de locals de compra o lloguer al municipi a preus assequibles i els elevats preus de mercat dels locals comercials i, de l’altra, les demanades rebudes a la Regidoria de Promoció Econòmica per part d’emprenedors sol·licitant un espai per realitzar les seves activitats.  Amb aquesta iniciativa, el consistori vol generar un espai d’intercanvi d’idees i projectes amb la voluntat d’aportar valor afegit, promoure el talent i impulsar la competitivitat de les noves empreses del poble.

El “Coworking Llavaneres” proposa tres modalitats de participació: despatxos per a allotjament empresarial, taules de treball i espai d’innovació, racó del cafè i sala polivalent. Cadascuna de les modalitats compta amb uns horaris i uns preus de lloguer.

L’espai de coworking oferirà, a més, diferents tipus de serveis als seus usuaris: serveis logístics relacionats amb infraestructures, equipaments i serveis administratius de suport; serveis empresarials, com un punt d’informació empresarial; i serveis de dinamització per tal de generar una comunitat empresarial.

Deixa un comentari