Publicat el 12/05/2015

El Museu de Llavaneres celebra el Dia Internacional dels Museus amb una vetllada de música i art. Com ja és tradició, s´oferirà una visita comentada i musicada per les instal·lacions de l´equipament, gràcies a la col·laboració de l´Escola Municipal de Música de Llavaneres.
La cita és dissabte 16 de maig, a les 7 de la tarda. Una oportunitat única per descobrir l´important patrimoni que es reuneix a Can Caralt.
La visita guiada i musicada se centrarà en cinc obres exposades al museu i escollides per a l´ocasió: un aparell de televisor de la Barcelona dels anys 50, una pintura de Joaquim Mir, una escultura de Manolo Hugué, una pintura d´un nebot de Picasso, J. Fin, i un gravat d´Antoni Clavé.
Durant el recorregut, es farà una breu explicació de cada obra i s´interpretarà una peça musical. Per part de l´Escola de Música, hi participaran els professors Borja Peiró, violí; Georgina Calvo, clarinet; José Antonio Cabo, violoncel; i Sandra Bellver, piano. Tocaran peces d´Albéniz i Piazzola, entre d´altres autors.

Deixa un comentari