Publicat el 10/01/2020

L’acció de dotar la localitat d’una xarxa de càmeres de videovigilància, sorgida de les propostes ciutadanes del Pressupost Participatiu, contribuirà a la millora de la seguretat del municipi

Els serveis municipals van instal·lar el passat mes de desembre diverses càmeres de videovigilància a la via pública, un element de seguretat tant per evitar infraccions de trànsit com per dotar la Policia Local de més visió de la vila. En total, 9 càmeres, connectades en xarxa i el seu contingut es podrà visionar des de 2 monitors col·locats a la comissaria. Aquesta acció és resultant del projecte de Pressupost Participatiu del 2019, segons informa el consistori de Llavaneres.

Les càmeres s’ubiquen a l’avinguda de Sant Andreu, al Camí del Pla de la Torreta, al passeig de la Mare de Déu de Lourdes, a l’avinguda de Catalunya i a la prefectura de la Policia Local. Algunes de les càmeres van equipades amb un sistema de lectura de matrícules de vehicles. Pel que fa als dispositius instal·lats a la comissaria, una de les càmeres té un micròfon integrat tal com recomana el Síndic de Greuges.

Amb aquesta acció queden executats en la seva totalitat els projectes del Pressupost Participatiu 2019.

Deixa un comentari