Publicat el 22/06/2018

En aquesta ocasió no hi haurà només un vi per tastar, sinó que hi hauran diferents vins

Dimecres 27 de juny, a les 19.00, al centre d’art can Manyé d’Alella (10 anys amb Can Manyé) presentació dels dos primers títols de Vibop Edicions: Josep Roca, a l’avantguarda del vi, que recull dos tasts fets pel sommelier i copropietari del Celler de Can Roca, i Les olors en la literatura, a cura de l’escriptor Vicenç Pagès Jordà, que aplega trenta cites d’obres de la literatura universal que parlen de les olors.

Es Comptarà amb Josep Roca i Vicenç Pagès Jordà, que dialogaran sobre les aromes, des del vi i des de la literatura. Es Maridarà la sessió amb una selecció de vins de la DO Alella.
Per donar color, complicitat i simpatia a la sessió, i vincular els vins de la DO Alella amb els llibres de Vibop Edicions (vibop.cat), s’ha proposat als cellers i viticultors que vinguin a l’acte amb un vi que hagin triat per la seva aroma. De manera que en aquesta ocasió no hi haurà només un vi per tastar sinó diferents vins. L’acte quedarà arrodonit amb la lectura d’alguns fragments dels llibres a càrrec de l’actor i doblador Mark Ullod.

Aquesta sessió s’inscriu en el programa d’activitats de celebració dels 10 anys del Centre d’Art Can Manyé d’Alella (Riera Fosca, 42).
La sessió és gratuïta i es recomana inscripció prèvia a vinyaserra@gmail.com. Recordeu que es començarà mitja hora abans de l’hora habitual.

Organitza: Ajuntament d’Alella. Idea, coordinació i conducció: Montserrat Serra, periodista. Col·laboren: cellers de la DO Alella, llibreria La Llopa de Calella, centre d’art Can Manyé, Biblioteca Ferrer i Guàrdia d’Alella.

 

 

Deixa un comentari