Publicat el 19/01/2018

Està previst per aquest 2018 que el servei de la línia urbana C-16 s’ampliï , per primer cop, als diumenges i festius de l’estiu.

Per cinquè any consecutiu, la línia de bus C-16 de Cabrera de Mar ha experimentat un creixement en el seu ús. En concret, l’any passat es registraven un total de 64.944 viatgers.

Entre els diferents motius que explicarien aquest nou creixement es troba la passada celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, durant la què es va poder fer servir gratuïtament el servei. D’altra banda, En els mesos posteriors s’ha pogut constatar un creixement en el nombre d’usuaris.

Precisament, segonsinformen des del consistori, amb la voluntat de continuar aportant millores a la línia, aquest 2018 s’incorporarà una ampliació del servei els diumenges i festius durant els mesos d’estiu.

De la mateixa manera, s’està valorant la possibilitat d’adaptar l’horari dels diferents trajectes per tal de facilitar l’enllaç amb les línies que donen servei a Mataró i Vilassar de Mar.

Deixa un comentari